Dr. Váraljai Kinga - családjogi szakjogász

face_varaljai_kinga_bwElső Diplomámat a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának Szociálpolitika szakán 2002-ben szereztem, ahol "Szociális szolgáltatás a gyermek- és ifjúságvédelemben" c. speciális képzésben részesültem, szakdolgozatomat is ebből a témakörből írtam.

2003-ban Szociológia szakán szereztem meg a második diplomámat. Szakdolgozatomat a gyermekbántalmazás témaköréből írtam.

Ezekben az években az egyetemi tanulmányaim során fél évig dolgoztam Debrecenben a Családsegítő és Gyermekjóléti Központban, majd fél évet a debreceni Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának családvédelmi ügyekkel foglalkozó főosztályán. Később 1 évet dolgoztam a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermekegészségügyi Központjában gyermekpszichológus mellett.

Jogi diplomámat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán kaptam kézhez. Szakdolgozatomat az „Örökbefogadás fajtáinak problematikái” címmel írtam.

Egyetemi tanulmányaim során tudatosan készültem – előző tanulmányaimra építve -, hogy a későbbiekben jogi pályámon családjoggal szeretnék foglalkozni, ezért a polgári jogra, ezen belül is a családjogra nagy figyelmet fordítottam. A jogi diplomám megszerzését követően egy családjoggal foglalkozó belvárosi ügyvédi irodában dolgoztam, mint ügyvédjelölt.

2011-ben sikeresen másoddiplomát szereztem az ELTE JTI Családjogi szakjogász képzésében, "jeles" eredménnyel.

Az évek során szerzett szakmai tapasztalataimat folyamatosan kamatoztatom a jogi pályámon, fontosnak találom a folyamatos szakmai képzéseket, hogy az Iroda Ügyfelei részére teljes körű és minőségi szolgáltatást nyújtsak.

Ügyvédi tevékenységemet az ügyvédi esküm szerint, "lelkiismeretesen és legjobb tudásom szerint, ügyfelem érdekében eljárva teljesítem" , a bizalom és a diszkréció alapkövén.

Dr. Almási Zsuzsanna - családjogi ügyvéd

face_almasi_zsuzsanna_bwJogi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán kaptam kézhez. Szakdolgozatomat " A Pedofília” címmel írtam.

Egyetemi tanulmányaim során tudatosan arra készültem, hogy a későbbiekben jogi pályámon családjoggal foglalkozzam, ezért a polgári jogra és ezen belül is a családjogra nagy figyelmet fordítottam. A jogi diplomám megszerzését követően egy családjoggal foglalkozó belvárosi ügyvédi irodában dolgoztam, mint ügyvédjelölt.

Fontosnak találom a folyamatos szakmai képzéseket, hogy az Iroda Ügyfelei részére teljes körű és minőségi szolgáltatást nyújtsak.

Ügyvédi tevékenységemet az ügyvédi esküm szerint, "lelkiismeretesen és legjobb tudásom szerint, ügyfelem érdekében eljárva teljesítem" , a bizalom és a diszkréció alapkövén.