Elsődlegesen Irodánkkal telefonon illetve honlapunkon keresztül (e-mail-en vagy az Írjon nekünk! gyors kapcsolaton keresztül) veheti fel a kapcsolatot.
Amennyiben jogi problémája tevékenységi körünkbe tartozik, egyeztetünk Önnel egy személyes konzultációra időpontot. A konzultáció díját a kapcsolat felvételkor már közöljük Önnel, mely fix díjas.

Az Önnel előre egyeztetett időpontban történő konzultáció során feltárásra kerül az adott ügy minden részlete, a megbeszélés során mindent teljes körűen átbeszélünk, azaz, hogy mi várható az adott ügyben, mi a bírói gyakorlat, szükségesek-e további jogi lépések az ügyében. 
Konzultációs során átbeszéljük, hogy mennyi az ügyvédi munkadíj, valamint az egyéb járulékos költség (szakértői díjak, illeték), mely a perben felmerül.
Több esetben előfordul, hogy már a konzultáció során annyi információt kap az Ügyfél, hogy nincs szükség további jogi képviseletre, tanácsadásra.

Amennyiben úgy látjuk, és Ön is úgy látja, hogy szükségesnek tartja jogi segítségünket, már a konzultáció végén elkészítjük az ügyvédi meghatalmazást és az ügyvédi megbízási szerződést. A meghatalmazás alapján Önt az adott ügykörben képviseljük és jogi tudásunkkal az adott ügyből a lehető legjobbat hozzuk ki.

Amint  részünkre megbízást ad Ügyfelünk lesz, mi Önért dolgozunk!
Továbbiakban folyamatos kapcsolatot tartunk Ügyfelünkkel, Ön az eljáró ügyvédet közvetlenül elérheti e-mailen és telefonon, az adott jogi kérdésekben rendelkezésére állunk.

Érdemes tudni, hogy amint megbízást ad a részünkre a bíróságtól a bírósági iratok legtöbb részét ügyvédje kapja közvetlenül, melyet átvételkor, aznap továbbítunk (elektronikusan) Önnek és át is beszéljük, hogy mi a következő jogi lépés, mit kell tenni az ügyben. Ügyvédje mindent intéz az ügyében, amire felhatalmazást kap. Munkamódszerünk, hogy csak és olyan nyilatkozatot, iratot adunk ki, harmadik személy, hatóságok felé, amit Ön jóváhagy. Az általunk írt beadvány, iratot a címzettnek történő átküldést megelőzően Ön kapja meg először elektronikusan és azt kizárólag az Ön jóváhagyását követően küldjük tovább!

Ügyvédi munkadíj meghatározása szabad megállapodás tárgya, Irodánk fix és óradíjban meghatározott munkadíj ellenében dolgozik. Nálunk az elvégzett munkáért kell fizetnie, melynek előrelátható költségét a megbízási szerződésben rögzítjük, így nem éri Önt meglepetés a díjazással kapcsolatosan.

Irodánk Önért van, hogy a lehető legjobbat ki tudjuk hozni az ügyéből.